preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

V týchto dňoch sa tešíme z úspechu našich Mladých reportérov pre životné prostredie. Ich článok s názvom: Včely v meste: malý hmyz, veľké problémy vyhral súťaž v kategórii článok 15 - 18 ročných reportérov. Autorom článku: Karolíne Mathiovej, Laure Rinďovej a Tomasovi Bartlemu z III.B blahoželáme a držíme palce v medzinárodnej súťaži. Víťazné práce postupujú do medzinárodného kola súťaže, kde sa stretnú s víťazmi z vyše 30 krajín zapojených do programu Mladí reportéri pre životné prostredie z celého sveta. Výsledky budú zverejnené 5. júna (Svetový deň životného prostredia). Ocenení reportéri nedostanú žiadne vecné ceny, ale pozvánku na praktický štvordenný workshop a príležitosť ďalej rozvíjať žurnalistické zručnosti. 

Do súťaže sa zapojili aj žiačky zo sexty: Veronika Nazarejová, Zuzana Galdunová a Karolína Javorská, ktoré so svojím článkom nezvíťazili, napriek tomu ich organizátori pozvali na júnový workshop.

Výsledky súťaže, aj iné informácie o súťaži nájdete na stránke Mladých reportérov

Nech sú tieto malé i veľké úspechy povzbudením aj pre iných...

 


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov