preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Finále obvodného kola v basketbale dievčat

Dňa 16.05.2022 sa basketbalové družstvo dievčat zúčastnilo finále obvodného kola v basketbale. Naše basketbalistky sa stretli s ďalšími tromi družstvami, ktoré postúpili do finále zo skupín. Dievčatá odohrali kvalitné vyrovnané zápasy, v ktorých sa im v prvých dvoch zápasoch nedarilo premieňať vyložené šance, kvôli čomu sme ich prehrali. Pred posledným zápasom sme si povedali, že do zakončenia musíme vniesť viac kľudu a určite to musí priniesť vytúžené víťazstvo. Dievčatá v zápase plnili všetko, čo sme si povedali pred zápasom a s prehľadom posledný zápas zvíťazili, čím sa zamotalo poradie v tabuľke, pretože sme tri družstvá mali rovnaký počet bodov.

V konečnom zúčtovaní skóre sme nakoniec obsadili 4. miesto.

Dievčatám za predvedené výkony ďakujeme a veríme, že na druhý rok sa nám podarí získať medailové umiestnenie, nakoľko skoro celé družstvo ostáva pokope. Výsledky : GJAR – SOŠ pedagogická 16:28, GJAR- Gymnázium sv. Moniky 18:37 , GJAR-ELBA 35:29.

Fotogaléria

obr11


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov