preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   


 

Dňa 19. - 22.9.2022 sme sa zúčastnili programu Mladý líder, ktorý organizovala nezisková organizácia JA Slovensko. Študenti z celého Slovenska, ktorí sa zapojili a uspeli v súťažiach organizovaných Ja Slovensko v šk. roku 2021/2022, sa stretli v Škole v prírode Kysak.

Program bol bohatý na teambuildingové aktivity. Tie si pripravili organizátori ale i externisti z firmy Pod klobúkom. Počas štyroch dní sme pracovali v rôznych skupinkách, kde cieľom bolo učiť sa spolupracovať s rôznymi ľuďmi za rôznych podmienok, spoznávať sám seba a svoje silné / slabé stránky, rozpoznať vlastnú úlohu v tíme, ... Výborná atmosféra, nezabudnuteľný kolektív mladých ľudí a milých animátorov prispel, že sme sa pri aktivitách nenudili, a že sme zapojili i naše mozgové bunky.

Naučili sme sa lepšie fungovať v tímoch a uvedomiť si, že tím musí byť synchronizovaní. Povzbudilo nás to nebáť sa vyjadrovať vlastné názory a nápady. Získané skúsenosti plánujeme využiť pri rôznych tímových aktivitách v škole.

 

Annamária a Frederika, Kvinta

 

Viac informácií o programe a fotografie zo stretnutia v Kysaku ...


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov