preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

 

Návšteva Ekotopfilmu Junior festivalu sa stala na našej škole už tradíciou. Začiatkom novembra (8. a 9. 11.) navštívili festival žiaci prímy až kvarty, prváci a žiaci kvinty. Organizátori sa pútavou formou, výberom najlepších súťažných filmov z celého sveta, snažia žiakov inšpirovať a nabádať ich k zodpovednejšiemu správaniu a lepšiemu vzťahu k životnému prostrediu. Zaujali nás inšpiratívne krátke filmy, ktoré svojim príbehom a myšlienkou rozprávali posolstvá ochrany prírody, podpory ekológie a ochrany životného prostredia. Súčasťou festivalu býva aj sprievodný program, tentokrát sme sa zamysleli nad odpoveďami kvízových otázok o využívaní energie z vodíka.

Junior festival prebieha v rámci festivalu Ekotopfilm ako tour pre žiakov základných a stredných škôl. Od roku 2001 má ambíciu vzdelávať a motivovať žiakov, aby sa ich správanie uberalo smerom k trvalo udržateľnému rozvoju. Krátke informácie k súťažným filmom a aj niektoré filmy si môžete pozrieť na stránke www.ekotopfilm.sk.

 


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov