preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Súťaž pIšQworky 2014

 

Dovoľujeme si Vás a Vašich študentov pozvať na súťaž pIšQworky. Je to najväčšia súťaž pre stredoškolákov a žiakov základných škôl, ktorej sa v minulom roku zúčastnilo viac než 30 000 študentov z viac než šesto stredných a základných škôl, je tu už po siedmy raz. pIšQworky sú študentskou súťažou v piškvorkách, ktorej sa môže zúčastniť úplne každý, bez ohľadu na pohlavie alebo známky.
Súťaže sa smie zúčastniť každý stredoškolák, žiak viacročného gymnázia alebo ôsmak, či deviatak. Stačí zostaviť päťčlenný tím a prísť na turnaj, kde si hráči užijú množstvo zábavy, spoznajú nových kamarátov, vyhrajú hodnotné ceny a precvičia si logické myslenie. Študenti sa navyše zlepšia v tímovej spolupráci.

Prihlášky

Každá škola smie do súťaže vyslať až 4 tímy. Prihlásite sa jednoducho na webe súťaže www.pisqworky.sk
Uzávierka prihlášok je 24. októbra 2014.


Bližšie informácie nájdete v pozvnáke na internetových stránkach www.pisqworky.sk. Na webe nájdete aj inštrukcie ako jednoducho a ľahko vybrať školský tím alebo zorganizovať školské kolo v prípade, že je na Vašej škole o pIšQworky veľký záujem.

Tešíme sa na Vašu účasť!

S pozdravom

Nicolas Hegedus
Krajský koordinátor pro kraj: Prešovský
Telefon: +421 911 620 876
E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
Student Cyber Games, o.s.
www.pisqworky.sk
www.facebook.com/pisqworky


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov