preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Národný deň na podporu ekonomiky Slovenska - Pýtajme si slovenské

Pýtajme si slovenské

 

Dňa 16. októbra 2014 sa bude konať Národný deň na podporu ekonomiky Slovenska - Pýtajme si slovenské.

Študenti a žiaci majú možnosť zapojiť sa do súťaže o zážitkový výlet "šitý na mieru" a tak podporiť aj kúpu slovenských produktov.

Do projektu sa zapojilo už 100 miest a obcí Slovenska a tiež rádio Jemné melódie, RTVS a iné, ktoré podporujú, aby sa informácia o Národnom dni - "Pýtajme si Slovenské" dostala do povedomia občanov Slovenska.

Práve v tento deň si občania Slovenska majú viac ako inokedy aktívne pýtať slovenské výrobky a jedlá pripravované zo slovenských surovín nielen v obchodoch, ale aj v reštauráciách, kaviarňach, baroch, bistrách. Snahou OZ Kvalita z našich regiónov a ďalších partnerov je vytvoriť tradíciu Národného dňa na podporu ekonomiky Slovenska "Pýtajme si slovenské". Partnerom je aj Združenie miest a obcí Slovenska a túto aktivitu podporujú mnohé mestá a obce Slovenska.

Pre žiakov základných a stredných škôl sme pripravili kreatívnu súťaž v trvaní od 19. 9. 2014 - 13. 10. 2014, kde môžu vyhrať zážitkový výlet pre celú triedu!

V prípade akýchkoľvek otázok nás, prosím, kontaktujte. Za aktívnu spoluprácu Vám vopred ďakujeme.

S pozdravom

Barbora Paholková
Junior Manager
INCOMA Slovakia, s.r.o.
Mišíková 10, 811 06 Bratislava
Tel. +421 2 54418969
Mob. +421 0910 920 098
www.incoma.sk
www.kvalitaznasichregionov.sk

Leták Pýtajme si slovenské

 

 


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov