preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

 

Prírodovedecká fakulta UPJŠ v Košiciach organizuje  pre žiakov stredných škôl podujatie s názvom:

 

Vyskúšaj si jeden deň vysokoškoláka

 

Je pripravených pre 32 rôznych prednášok, cvičení a seminárov z odborov: matematika, fyzika, informatika, chémia, biológia, ekológia a geografia. Ide o ukážky vysokoškolskej výučby, ktorú  prednášatelia pre vás mierne upravili.

Podujatie prebieha s takmer rovnakým programom opakovane počas dvoch dní, utorok 23.5. a v stredu 24.5.2017, teda v čase, keď na stredných školách prebiehajú maturitné skúšky.

Študenti sa na výučbu prihlasujú individuálne, elektronicky cez webovú stránku. Každý študent má možnosť vybrať si predmety, ktoré ho oslovia. Akcia je určená skupinám ale aj jednotlivcom, záujemcom o prírodné vedy, matematiku a informatiku.

ZÁPIS PREDMETOV JE NUTNÝ.

 

Prihlasovanie a zápis predmetov prebieha cez portál:

https://portal.ccvapp.upjs.sk/aktivita/jeden-den-vysokoskolaka

 

K dispozícii je názov prednášky, meno prednášajúceho, čas, miestnosť a obmedzenie počtu prihlásených. Ak sa kapacita predmetu naplní, už sa na daný termín neviete prihlásiť. Vyučujúci vám po uzavretí prihlasovania potvrdí, či sa výučba uskutočňuje. Ak by sa výučba pre nízky záujem nekonala, je umožnený doplňujúci zápis. Výučba sa koná vo viacerých budovách fakulty, prestávky však postačujú na presun, občerstvenie ale aj na diskusiu s vyučujúcimi, spolužiakmi.

Prihlasovanie je umožnené do termínu: ŠTVRTOK, 18.05.2017, 21:00

Doplňujúci zápis predmetov do: NEDEĽA, 21.5.2017, 21:00 


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov