preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Exkurzia do firiem GOHR a SPINEA

V máji sme so žiakmi tretieho ročníka prijali pozvanie na exkurziu do dvoch firiem s bohatými skúsenosťami – GOHR so sídlom v Šariši a SPINEA sídliaca v Prešove.
Táto exkurzia bola jedinečnou príležitosťou pre našich žiakov spoznať reálny svet moderných technológií a výrobných procesov.
Vo firme GOHR, známej svojimi inovatívnymi riešeniami v oblasti strojárstva, mali žiaci možnosť vidieť najnovšie technologické procesy. Po prezentácii hlavných projektov GOHR sme sa presunuli do výrobných hál, kde sme videli rôzne výrobné linky a technológie využívané na spracovanie kovov.

Druhou zastávkou bola SPINEA, ktorá sa špecializuje na výrobu presných prevodoviek. Žiaci boli ohromení sofistikovanosťou výrobných postupov a precíznosťou, s akou sú jednotlivé komponenty vyrábané. Okrem prehliadky výrobnej haly sme mali možnosť diskutovať s odborníkmi, ktorí s nami zdieľali svoje odborné skúsenosti.

Exkurzia do týchto dvoch prestížnych firiem bola pre našich žiakov inšpirujúcim a vzdelávacím zážitkom.
Ďakujeme firmám GOHR a SPINEA za ich ochotu podeliť sa o svoje odborné znalosti.

 

foto1

foto2

foto3


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov