preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

TREASURE HUNT

V mesiaci máj sa žiaci druhého ročníka zúčastnili každoročne realizovanej vedomostnej súťaže Treasure hunt v centre nášho mesta.

Aktivita bola organizovaná predmetovou komisiou anglického jazyka v spolupráci s predmetovou komisiou spoločensko-vedných predmetov a predmetovou komisiou biológie, chémie a fyziky.

Úlohou žiakov, rozdelených do skupín, bolo presúvať sa medzi stanovišťami v centre mesta a odpovedať na zaujímavé vedomostné otázky z rôznorodých oblastí. Na mape mesta Prešov označovali polohu historických budov v centre, pred ktorými sa aj fotografovali (fotky nájdete v galérii nižšie).

Nasledujúci deň sa v škole konalo slávnostné vyhlásenie víťazov - najšikovnejších skupín, ktoré nielen odpovedali na otázky správne, ale stihli to aj v rekordnom čase.

1. miesto - 3. skupina VI.OA
2. miesto - 3. skupina 2.A a 1.skupina 2.C
3. miesto - 2. skupina 2.A

Ďakujeme všetkým zúčastneným a tešíme sa o rok!

Aktivitu zabezpečovali: PhDr.Karin Pončáková, Mgr. Jana Monoková, Mgr. Lucia Augustínová, Mgr. Jana Kobulská, PaedDr. Zlata Dudová, Mgr. Marek Gajdoš, RNDr. Zuzana Mackovjaková

Fotogaléria tu

 

hunt1

hunt2

hunt3

hunt4


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov