preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Naše úspechy

 

Dňa 07. 02. 2020 sa družstvo žiakov Gymnázia Adama Raymana v Prešove zúčastnilo obvodného kola vo futsale žiakov ZŠ na ZŠ Važecká Prešov. Po výsledkoch: ZŠ Drienov – GJAR 1:5, ZŠ Lesnícka Prešov – GJAR 0:3, chlapci obsadili 1. miesto v obvodnom kole a postúpili do finále okresného kola.

V okresnom kole na ZŠ Sibírska Prešov po výsledkoch ZŠ Bajkalská Prešov – GJAR 1:0, ZŠ Mirka Nešpora – GJAR 4:0 obsadili pekne 3. miesto.

Za vzornú reprezentáciu školy ďakujeme.

Fotogaléria

obr06


Dňa 05. 02. 2020 sa družstvo žiačok Gymnázia Adama Raymana v Prešove zúčastnilo obvodného kola vo volejbale SŠ.

Po výsledkoch: Hotelová akadémia Prešov – GJAR 1:2, GJAR – SOŠ gastronómie a stravovania, Duklianska Prešov 2:0, GJAR – KSŠ sv. Mikuláša Prešov 2:0 dievčatá obsadili 1. miesto v obvodnom kole a postupujú do finále.

Za vzornú reprezentáciu školy ďakujeme.

Fotogaléria

obr09

V dňoch 11. - 13. 02. 2020 sa na Strednej odbornej škole automobilovej v Košiciach konalo celoštátne kolo súťaže Zenit v programovaní. Dávid Pásztor (IV. A) sa v kategórii A umiestnil na vynikajúcom 3. mieste.

K výsledku blahoželáme a ďakujeme za reprezentáciu školy.

Dňa 12.2.2020 sa konalo krajské kolo olympiády v anglickom jazyku kde náš žiak, 

Tomas Bartle zo IV.B., obsadil 1. miesto v kategórii 2C2.

Srdečne blahoželáme a držíme palce na celoštátnom kole, ktoré sa uskutoční 24.-25.3. 2020 v Piešťanoch.

 

Obom srdečne blahoželáme a Katke držíme palce na celoštátnom kole.

 

Dňa 12. februára 2020 sa v Historickej budove DJZ v Prešove odovzdávali ceny Športovec roka PSK 2019.

Gymnázium Jána Adama Raymana získalo ocenenie Najúspešnejšia stredná škola v pôsobnosti PSK za rok 2019 za úspechy dosiahnuté v širokej škále športových aktivít: bedmintone, florbale, volejbale, basketbale, hádzanej, ale aj stolnom tenise či cezpoľnom behu. Dvojčlenné družstvo bedmintonistov sa prebojovalo až do celoštátneho kola stredných škôl, kde obsadilo 5. miesto. Tím florbalistiek obsadil v celoštátnom kole 4. miesto. Na školských majstrovstvách Slovenska získal tím hádzanárov bronzové medaily.

K úspešným jednotlivcom, ktorí sú študentmi školy, patria aj majsterka Európy v 3D lukostreľbe Martina Pramníková, úspešná karatistka Michaela Bryndzová a nádejný hádzanár – talent roka do 20 rokov na Slovensku – Tomáš Fech.

 


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov