preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

BANKOMAT NÁPADOV je súťaž určená pre žiakov programu Viac ako peniaze (tento program na škole realizujeme v spolupráci s organizáciou JA Slovensko).

 

Cieľom súťaže je: prebudiť u žiakov ich kreativitu, inovatívne myslenie, rozvíjať samostatnú prácu a finančnú gramotnosť; zlepšiť komunikačné a prezentačné schopnosti žiakov; stretnúť sa v manažérskom prostredí s porotou zloženou z odborníkov z praxe a získať spätnú väzbu na svoju prácu.

 

     Súťažiaci svoje návrhy najprv pripravili v školských podmienkach. Najoriginálnejšie práce potom postúpili do finále, ktoré sa 30. apríla 2024 konalo v Banskej Bystrici.

 

Na tomto finálovom kole našu školu reprezentovala Emília Sopková z 3.A.

 

     Svoj projekt s názvom Freshkáči úspešne prezentovala pred odbornou porotou. Svojou snahou a inovatívnym nápadom - ako využiť AI v domácnosti - si vybojovala v silnej konkurencii výborné 3. miesto.

 

     Z úspechu sa spolu s Emily tešíme, srdečne blahoželáme a želáme veľa síl a energie pri ďalších aktivitách.

 

 

Obrazok 1

 

Obrazok

 

 

obrazok vyhra

 

Obrazok diplom

 

 

 

https://lnk.sk/eehr

 

 


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov