preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

JEDEN DEŇ VYSOKOŠKOLÁKA NA UPJŠ

Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach srdečne pozýva pedagógov a žiakov GJAR na podujatie s názvom „JEDEN DEŇ VYSOKOŠKOLÁKA NA UPJŠ", ktoré sa uskutoční v termíne od 22.5 – 26.5.2023, v čase od 8,30 - 13,00 hod. na univerzite.

„Jeden deň vysokoškoláka" je jedinečná príležitosť pre žiakov zameniť získané teoretické informácie z internetu a televízie za reálnu skúsenosť. Pre každého žiaka vytvára priestor na pár hodín ochutnať atmosféru vysokej školy, ocitnúť sa v koži vysokoškoláka a tým dopomáha k rozhodovaniu sa, ktorým smerom sa vybrať do budúcna.

Plánovaný „Jeden deň vysokoškoláka" je určený pre žiakov prvého, druhého a tretieho ročníka strednej školy. Neváhajte a využite svoj čas efektívne, zapojte sa do tejto akcie, získajte nové skúsenosti a rozšírte si svoje
obzory.

Konkrétny program s možnosťou výberu jednotlivých fakúlt, seminárov, cvičení a prednášok, ako aj samotné prihlasovanie je dostupné na webovej stránke https://www.upjs.sk/zo-zivota-upjs/27322/ od pondelka 17.4.2023.

V prípade akýchkoľvek otázok neváhajte kontaktovať Mgr. Luciu Kateržabekovú (email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. ).

 


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov