preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

MotherFlower

Zapojte sa do unikátnej ekologickej súťaže zameranej na PREVENCIU ochrany životného prostredia, podporu biodiverzity a vzťahu k prírode! Ide o súťaž NAJKRAJŠEJ rastliny, kvetiny, byliny v interiéri alebo exteriéri, môže ísť o už pestované alebo novo zasadené na vašej škole. Pridávanie rastlín potrvá od 1. apríla do 15. mája 2023 a zaberie len pár klikov.

Cieľom súťaže je inšpirovať ľudí k pestovaniu, budovať záujem o prírodu a zároveň ich povzbudiť, aby sa zapojili do úpravy zelene na svojej škole a starostlivosť o rastliny. Odborná porota bude hodnotiť všetky príspevky a výhercovia získajú atraktívne ceny.

Súťaž je určená pre školy nielen z celého Slovenska a je ÚPLNE ZADARMO.

Našu školu nájdete na adrese https://motherflower.family/skola/10462. Takže, dívajte sa okolo seba, foťte a pridávajte pekné rastliny.


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov