preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

SlovakiaTech 2023

20. septembra 2023 sa 3.A trieda zúčastnila najväčšej inovačnej a technologickej konferencie a veľtrhu u nás SLOVAKIATECH FORUM - EXPO 2023. Konferencia, ktorá je určená pre priaznivcov vedy, výskumu a vývoja nových technológií a inovácií sa konala v košickom Kulturparku. Opäť sa pod jednou strechou stretli vedci, vynálezcovia, vývojári, startupisti, predstavitelia technických univerzít, podnikatelia i štátni predstavitelia. Všetci s rovnakým cieľom – priniesť čo najviac inovácií do života! Tento rok bola generálnym partnerom SlovakiaTechu automobilka Volvo Cars.

SLOVAKIATECH FORUM - EXPO KOŠICE 2023 ponúkla tieto základné témy:

1.    AI Everywhere/Umelá inteligencia okolo nás (zdravotná starostlivosť, vzdelávanie a pracovné miesta, výroba a maloobchod, kreativita a spoločnosť, výzvy a obmedzenia)

2.    Green Tech/Zelené technológie (pokročilé jadrové technológie, obnoviteľná energia a skladovanie, trvalo udržateľná doprava, zelený vodík, znižovanie emisií a odpadu)
 
3.    Trust Tech/Bezpečnosť v technológiách (kybernetická bezpečnosť, hacking, identita a súkromie, financie a blockchain, obranné technológie).

vodikove auto 2023tretiaci SlovakiaTech


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov