preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

 

Dňa 5.3.2024 sme sa zúčastnili súťaže Re-power Camp v Košiciach. Táto súťaž je organizovaná spoločnosťou Ja Slovensko, ktorá zastrešuje mimo iného aj školské firmy (program aplikovanej ekonómie) a jedným z organizátorov bola aj spoločnosť Unicredit.
Organizácia tejto súťaže nás milo prekvapila - najprv sme boli rozdelení do zmiešaných tímov, tak sme mali rýchly teambuilding, aby sme sa trošku spoznali a hneď sme sa vrhli na riešenie problému. Témou tohto ročníka bolo zlepšenie kvality života a taktiež motivácia pre mladých ľudí ostať na Slovensku, téma nám veľmi blízka. Po vypracovaní návrhov následne každý tím odprezentoval svoj nápad pred odbornou porotou.
Táto súťaž nám toho dala určite veľa, naučili sme sa mnoho nových vecí, preverila našu schopnosť pracovať v tíme, prezentačné zručnosti aj kritické myslenie. Okrem skvelej skúsenosti sme si odniesli domov aj 3.miesto (tím s Evou Máriou Duždovou 7.OA)
Ďakujeme za túto možnosť reprezentovať GJARko a tešíme sa na ďalšie. :D
(Júlia Berežňáková 3.C, Natália Potočňáková 3.C, Eva Mária Duždová 7.OA, Emma Korkobcová 7.OA, Peter Pribiš 7. OA, Zuzana Tomášová 3.B pod vedením pani učiteľky Mackovjakovej)

re-power_camp_050324_garadice.jpg

Viac fotografii ...


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov