preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Charitatívna športová exhibícia

 

OZ Integrácia svieti pre všetky deti rovnako Vás srdečne pozýva na svojho druhu jedinečnú *najväčšiu charitatívnu športovú exhibíciu*, ktorá sa uskutoční dňa *29. decembra 2014 o 18.00 hod. v Tatran Handball Aréne v Prešove* (Mestská športová hala, ulica Jána Pavla II.).

Príďte podporiť exhibíciu a získajte super ceny. Každé dieťa dostane darček, pripravená bude autogramiáda účinkujúcich, odovzdávanie ozdravných pobytov, cien a šekov vo výške viac ako 20 000 € pre všetky deti bez rozdielu.

Prvých 2000 prihlásených žiakov, študentov, učiteľov a rodičov bude automaticky zaradených do zoznamu vybraných škôl,
ktoré sa zúčastnia koncertu Integrácia 2015 v Bratislave v Slovnaft aréne pre 11 tisíc detí (2 – dňový výlet, kde Vám my zabezpečíme bezplatnú dopravu ŽSR a ubytovanie, vstupné do múzeí, galérií, bratislavského hradu).

Váš dobrovoľný príspevok minimálne vo výške 2 € na osobu (vyzbieraný a odovzdaný koordinátorom školy pri vstupe do urny) bude venovaný na konci exhibície priamo na palubovke pre všetky deti, ktoré to najviac potrebujú – rehabilitačné pomôcky, zdravotnícky materiál, na šport, vzdelanie, ozdravné pobyty...

Svoju záväznú prihlášku nám pošlite do 19. 12. 2014 a telefonicky si ju overte na telefónnom čísle 051/ 45 95 435, v čase 8:00 – 16:00 hod.


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov